Team Trommelen

Jan van der Velden

Jan kun je alles vragen over producten uit de winkel. Kleding, schoenen, fietsen, op elke vraag een uitgebreid antwoord! Hij is een heel gepassioneerd fietser en is altijd op de hoogte van de laatste snufjes op sportief fietsgebied.

Sam van der Put

Sam is de directeur/eigenaar. Is te vinden in zowel de winkel als de werkplaats.

Jack van der Put

Wouter Couveld

Wouter is onze allround medewerker, doet reparaties aan race en mountainbikes, de verkoop en afmontage van alle soorten fietsen. op elke vraag heeft hij een uitgebreid antwoord. naast zijn werk is hij vaak op de fiets te vinden.

Andy Stultjens

Andy is al jarenlang het gezicht van de werkplaats bij Trommelen Tweewielers. Hij is zeer gespecialiseerd in E-bikes en speed-pedelec's. Tevens weet hij alles te herstellen aan uw stads- of toerfiets.
m

Yvonne Trommelen

Yvonne is altijd te vinden in de winkel. gespecialiseerd op het gebied van kleding, voeding en accessoires.

Jos Wassenaar

Jos is altijd in de werkplaats aanwezig. Reparatie of spoedklusjes aan stadsfietsen zijn voor Jos een dagelijkse bezigheid.

Jimmy

Maurice van Gorp

Maurice verzorgt full-time de Race en Mountainbike reparaties. Hij is zeer breed onderlegd om uw trouwe sportfiets van de benodigde service te voorzien. Naast spinning instructeur is hij een zeer gepassioneerd fietser!

WALL OF FAME

Piet Trommelen

Piet is na jaren de eigenaar te zijn geweest gepensioneerd. Hij wandelt af en toe nog eens binnen om ons van zijn geweldige verhalen te voorzien. Hij heeft jaren meegedraaid en eenieders fiets van de nodige reparaties voorzien.

Jan Stultjens

Jan is onlangs na 60 jaar trouwe dienst gepensioneerd. Ondanks dit feit komt hij toch nog regelmatig naar de winkel om klanten van zijn technische fietskennis te voorzien en te adviseren bij de aankoop van hun droomfiets.

Harald Trommelen

Scroll naar top