Team Trommelen Tweewielers

#Dreamteam

Onderdelen & Accessoires

Aandrijving en Slijtage

We hebben een zeer uitgebreid assortiment aan schakelmaterialen en aandrijflijnen op voorraad. Is je fiets al wat jaartjes oud en wil je de ketting en tandwielen vernieuwen, of heb je de nieuwste Shimano, Sram of Campagnolo groep op je fiets zitten en wil je een andere tandwielcombinatie monteren? Heb je je derailleur van je fiets gereden tijdens een val of wil je een upgrade aan je bike doen? Wil je eens wat extra uitleg over de slijtage van je aandrijving en wil je weten hoe je ketting en tandwielen het langst mee gaan?  Laat je uitgebreid informeren over de compatibiliteit en mogelijkheden en breng je eigen kennis op niveau.

Zadels

Een van de lastigste zaken van een fiets is toch wel het zadel. Er zijn talloze meetsystemen bedacht om de keuze voor het meest prettige zadel te vergemakkelijken. De ervaring leert echter dat er niets boven het testen van een zadel gaat. Door samen te kijken en te overleggen komen we doelgericht tot een concreet model zadel, voor zowel de stadsfiets, E-bike, Racefiets of Mountainbike. Onze merken bestaan uit Selle Royal, Selle Italia, Fi’zi:k, Fabric en BBB.

Accessoires en tools

Voor het geval je tijdens een fietstocht met materiaalpech komt te staan  hebben wij altijd de juiste oplossing voor u. Van alle maten binnenbanden voor de fiets tot een enorm uitgebreid assortiment gereedschappen, multitools en minipompjes van de merken: Lezyne, Fabric en BBB. Om dit alles mee te nemen kun je kiezen uit een ruime verscheidenheid aan (zadel)tasjes, gereedschapbidons, etc.

Fietstassen

Naast een uitgebreid assortiment enkele en dubbele casual fietstassen van New Looks en Basil hebben we de waterdichte tassen van Ortlieb in ons gamma. Ga je op fietsvakantie? Wil je een waterdichte oplossing om je kostbare laptop te vervoeren of pak je de Speed-Pedalec om op en neer te pendelen van huis naar werk? Ortlieb heeft voor elke wens een duurzame waterdichte oplossing met 5 jaar garantie. De ultimate stuurtas is al jaren een van de meest gebruiksvriendelijke stuurtassen met optionele camera inzet. Laat je maar eens informeren of kijk op www.ortlieb.com

JACC4496