Team Trommelen Tweewielers

#Dreamteam

Helmen & Brillen

Helmen: KASK, Giro & Cratoni

Je fietsuitrusting is pas compleet met een fietshelm. Elk hoofd is verschillend net als  het inspanningsniveau van de gebruiker. Omdat een helm goed moet zitten en ventileren is het heel belangrijk om je helm met zorg te kiezen. Met Kask en Giro bieden wij u een divers assortiment in pasvorm, uitvoering en kleur voor racefiets en atb.  Voor de speed-pedalec hebben we de helmen van Cratoni in onze winkel.We geven je graag advies over de mogelijkheden.

Fietsbrillen: Rudy Project & BBB

Een fietsbril heeft meer functies dan je denkt . Een goede fietsbril zorgt voor oogbescherming én rust in je gezichtsveld. Een goed passende bril vrijwaart je van drukpunten waardoor je niet met hoofdpijn van je fiets afkomt. Donkere lenzen voor mooi weer, gele lenzen voor de sombere dagen en ongekleurde lenzen voor ritten in het donker. De fietsbrillen van BBB  worden geleverd inclusief deze 3 lenzen. Veel modellen worden momenteel ook met meekleurende (photochromic) lenzen uitgevoerd.
Als u voor absolute topkwaliteit gaat is Rudy Project hèt merk. De uitmuntende pasvorm laat je vergeten dat er een bril op je neus staat. Voor brildragers is een clip-on systeem beschikbaar, waarin uw opticiën lenzen op sterkte kan plaatsen.