Team Trommelen Tweewielers

Sportief Fietsen

Racefietsen: Cannondale, Bianchi & Cube

Een racefiets kopen lijkt gemakkelijk, maar er komt meer bij kijken dan u zou denken. Op basis van een uitgebreide houdingsanalyse kunnen wij de meest passende fiets bij uw anatomie bepalen. Hierdoor worden teleurstellingen voorkomen door de aanschaf van een verkeerd type fiets of een verkeerde framemaat. De fiets wordt op de hoogst haalbare nauwkeurigheid voor u afgebouwd, zodat u maximaal comfort heeft tijdens uw rit. Om elke wens te kunnen vervullen hebben we de collecties van Cannondale, Cube en Bianchi in huis, van comfort racer tot aeroracer. 

Door samen in gesprek te gaan komen we te weten wat voor rijder u bent en wat uw wensen zijn op basis waarvan we u zeer gedetailleerd kunnen adviseren. Gaat het u om progressie, snelheid of wilt u gewoon maximale prestaties om alle KOM’s op Strava te halen? We kunnen aan de hand van uw huidige fiets een vergelijk treffen met uw toekomstige fiets en kunnen vervolgens aangeven waar voor u de winst zit. Is de standaard fiets niet helemaal naar uw wens, dan kunnen we deze customizen op basis van uw wensen en rijstijl.

Mountainbikes: Cannondale, Bianchi & Cube

Wat voor biker ben jij? 
Wil je lekker ontspannen, genieten van de omgeving? Gewoon comfortabel biken? Rijd je wedstrijden en wil je altijd het maximale uit jezelf halen? Door een goed gesprek kunnen we altijd de juiste fiets voor je vinden. Vering of juist niet, telescoop-vork of toch een Lefty? Laat je uitgebreid informeren en kom zo tot een juiste keuze waarmee jij de komende jaren je plezier op de mountainbike beleeft! Ben je een beginnende mountainbiker of een mountainbiker met specifieke wensen? Ons assortiment is zeer uiteenlopend opgebouwd: van zeer goede prijs kwaliteit mountainbikes tot zeer exclusieve high-end mountainbikes.-

E-Road - E-MTB

Kiest u voor maximaal sportplezier of een ontspannen toerrit, maar zijn er omstandigheden die dit (tijdelijk) verminderen? Een racefiets of mountainbike met ondersteuning kan een uitkomst zijn. Met het enorme assortiment van Cube, Cannondale en Bianchi kunt u altijd de juiste fiets vinden om dit mogelijk te maken. Kom langs en bespreek uw wensen!

– Wat voor merk/type motor heb ik nodig?
– Hoeveel kilometer kan ik met ondersteuning rijden?
– Wat weegt een electrische sportfiets?
– Geeft de fiets aan hoe ver ik nog kan fietsen?
– Kan ik de accu uit de fiets halen?
– Hoe lang gaat de accu van de fiets mee?

Talloze vragen komen boven bij de overweging om een E-racer of E-mountainbike te kopen. Onder het genot van een kop koffie vertellen we u graag alle ins en outs over ons assortiment.