Team Trommelen Tweewielers

#Dreamteam

Kleding & Schoenen

Fietskleding: ASSOS & Castelli

In ons uitgebreide kledingassortiment vindt u kwaliteitsfietskleding van ASSOS en CASTELLI:

 Heeft u last van zadelpijn of zoekt u de meest comfortabele fietskleding voor de lange afstandsritten? ASSOS fietskleding is afgestemd op maximaal fietscomfort! ASSOS werd bekend door het gebruik van zeer hoogwaardige zemen waardoor de zitvlak-druk tot wel 23% minder is vergeleken met reguliere fietsbroeken.

Castelli is al vele jaren een gewild merk in de wielerwereld.  De welbekende rode schorpioen op de kleding staat voor uitmuntende materialen en een mooi kledingdesign met een lange duurzaamheid.

 

Fiets Schoenen: Lake custom, SIDI, & Shimano

Ons schoenen assortiment is opgebouwd uit de merken Lake, SIDI en Shimano. De ene voet is de andere niet. Brede voeten, smalle voeten, hoge of lage wreef, voor elke voet hebben we een passende schoen! Lake maakt volledig lederen schoenen in 3 breedte- maten, zodat er altijd een comfortabele pasvorm voor u bij zit. Het Italiaanse SIDI is een schoen met een wat smallere leest wat voor sommige voeten een uitkomst is. Shimano schoenen zijn er voor elk budget. Race, MTB en casual fietsschoenen, van elk segment een geruime keus! 

De basis: Megmeister onderkleding

Het shirt is geheel naadloos, naald en draad komt er niet aan te pas en de pasvorm is dan ook indrukwekkend. 

Het shirt is gemaakt van hypo-allergeen garen dat bovendien geen bacterieën vasthoudt. Dit maakt het shirt uiterst prettig om op de huid te dragen en bovendien voorkomt het shirt dat het op den duur gaat stinken. 

Maar het allerslimste aan het shirt is het feit dat de binnenkant en de buitenkant van deze baselayer een verschillende samenstelling heeft. Dit zorgt ervoor dat transpiratievocht van de binnen- naar de buitenkant wordt gedrukt en daar verdampt, maar de huid blijft droog! Dit voorkomt afkoeling tijdens de rit. 

Fietshandschoenen: Roeckl

Omdat elk contact met de fiets goed moet zijn hebben we voor handschoenen van Roeckl gekozen. Roeckl heeft een zeer ruime keus in elke prijsklasse. Veel of weinig demping, anti-slip, ventilatie en heel handige lusjes om de handschoenen uit te trekken. De winterhandschoenen zijn van diverse diktes en gevoerd met verschillende types isolatoren. Voorzien van een degelijke windstopper en mooie aansluitende manchetten zodat het een perfect geheel wordt.