Home Veiligheid

Veiligheid

Uw fiets, onze zorg

Of u nu een fervent wielrenner bent of geniet van ontspannen tochten, de juiste sportvoeding voor, tijdens en na uw rit kunnen een wereld van verschil maken in hoe u presteert en herstelt.

Veiligheid fiets KASK helm

Het belang van een goede fietshelm

We kunnen er niet omheen dat het dragen van een helm bijdraagt aan de veiligheid van fietsers. Zolang het dragen van een helm niet verplicht wordt gesteld en mogelijk gebeurt dat ook niet, blijft het uw eigen verantwoording. De keuze in onze winkel is zeer ruim, wij vertellen u graag wat belangrijk is aan een helm en waar u op moet letten.

Veiligheid fiets fietsradar

Veiligheid achterop: de achteruitkijkradar

Redelijk nieuw maar absoluut een stijger in de verkoop van onze collectie vormt de achteruitkijkradar die u waarschuwt voor achteropkomende voertuigen. Bepaalde modellen beschikken zelfs over een ingebouwde camera. De radar met ingebouwde (zeer opvallende) verlichting ) waarschuwt het achteropkomend verkeer voor uw aanwezigheid, in combinatie met een van de Garmin navigatiesystemen wordt u op uw Garmin scherm geattendeerd op het achteropkomend verkeer (verkrijgbaar vanaf € 199,99)

KOM MET ONS IN CONTACT

Heeft u vragen of wilt u advies? Trommelen Tweewielers staat altijd voor u klaar. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of kom langs in onze winkel voor persoonlijke service en deskundig advies.