Home Fietsnavigatie

Fietsnavigatie

Fietskleding afgestemd op uw fietsbehoeften

Upgrade uw fietservaring met de geavanceerde fietsnavigatie en accessoires van Garmin, aangeboden door Trommelen Tweewielers.

Navigatie

Navigeer en presteer met Garmin bij Trommelen Tweewielers

Voor racefietsers, gravelfietsers, mountainbikers, forenzen, triatleten en ontdekkingsreizigers heeft Garmin de uitrusting waarop je kunt rekenen. Onze fietscollectie bevat GPS-fietscomputers met specifieke fietskaarten en prestatiebewaking, plus vermogensmeters, slimme verlichting en een achteruitkijkradar die waarschuwt voor naderende auto's. Onze race en mountainbike specialisten rijden zelf met deze accessoires, zijn razend enthousiast en leggen u graag alle mogelijkheden uit.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Trommelen Tweewielers bieden we een breed assortiment Garmin-producten aan, waaronder GPS-fietscomputers die specifiek zijn ontworpen voor verschillende fietsdisciplines zoals racefietsen, mountainbiken, en forenzen. Deze toestellen zijn uitgerust met gedetailleerde fietskaarten, prestatiebewakingsfuncties, en connectiviteit met andere apparaten om uw rijervaring te optimaliseren.
De Garmin achteruitkijkradar is een revolutionair apparaat dat Trommelen Tweewielers aanbiedt om de veiligheid van fietsers te verhogen. Dit apparaat waarschuwt u voor naderende voertuigen tot 140 meter achter u, waardoor u tijdig kunt reageren. Deze technologie is essentieel voor zowel stedelijke fietsers als diegenen die op drukkere wegen rijden, en helpt ongelukken te voorkomen door verbeterd situationeel bewustzijn.
GPS-fietscomputers van Garmin, beschikbaar bij Trommelen Tweewielers, bieden niet alleen navigatie maar ook op maat gemaakte routes voor fietsers. Deze apparaten komen met kaarten die speciaal zijn aangepast voor fietsroutes, inclusief informatie over terrein, hoogteverschillen, en locaties van nuttige punten zoals waterstations of fietsenwinkels. Deze functies maken ze ideaal voor lange tochten en zorgen voor een zorgeloze navigatieervaring.
Ja, Trommelen Tweewielers biedt niet alleen verkoop van Garmin-producten, maar ook volledige ondersteuning bij de installatie en het gebruik ervan. Ons team van experts kan u helpen met de setup van uw nieuwe Garmin-apparaat, en uitleggen hoe u alle functies optimaal kunt benutten. Wij zorgen ervoor dat u vertrouwd raakt met uw nieuwe navigatiesysteem voordat u de winkel verlaat.
Vermogensmeters van Garmin, verkrijgbaar bij Trommelen Tweewielers, zijn essentieel voor het meten van uw fysieke prestaties tijdens het fietsen. Deze apparaten meten de kracht die u op de pedalen uitoefent en geven waardevolle data die u kunt gebruiken om uw training te optimaliseren. Ze zijn ideaal voor serieuze sportfietsers die hun prestaties willen monitoren en verbeteren door nauwkeurige, real-time feedback op hun inspanningen.

MEER WETEN OVER ONS AANBOD FIETSUITRUSTING?

Kom gerust bij ons langs in Oosterhout, wij helpen u graag verder. U en uw fiets verdienen het beste!