Home Fietsaccessoires 

Fietsaccessoires

Uw fiets, onze zorg

Ontdek het veelzijdige assortiment fietsaccessoires bij Trommelen Tweewielers, perfect voor elke fietser.

Fietsaccessoires

Voor elke fiets de juiste accessoire

Trommelen beschikt over een ruim assortiment accessoires voor alle soorten fietsen. Fietsen wijken van elkaar af in soort, maat en uitvoering, wij merken dat er veel vragen zijn omtrent producten en toepassing, of iets wel of niet past op de fiets die men heeft. Onze mensen helpen u graag bij de juiste keus van uw accessoire en als u dat wilt wordt montage meteen geregeld in onze werkplaats.

Veiligheid

Veilig op weg met onze fietsverlichting

Fietsverlichting is één van de hoofditems als het om veiligheid gaat. Nieuwe fietsen zijn de afgelopen jaren standaard uitgerust met zeer behoorlijke verlichting, bij stads en hybridefietsen in combinatie met de onderhoudsvrije naaf-dynamo. Mountainbike’s en racefietsen zijn standaard (over het algemeen) niet voorzien van verlichting, hiervoor hebben we bij Trommelen Tweewielers een ruime keuze aan voor- en achterlichten van de merken Lezyne en BBB.

VEELGESTELDE VRAGEN

Bij Trommelen Tweewielers raden we aan om essentiële accessoires zoals een hoogwaardig slot, helm en betrouwbare fietsverlichting aan te schaffen voor uw veiligheid. Afhankelijk van hoe u uw fiets gebruikt, kunnen fietstassen, een fietsbel en spatborden ook zeer nuttig zijn, vooral bij dagelijks gebruik. Ons breed assortiment omvat accessoires die geschikt zijn voor diverse soorten fietsen en rijstijlen, en ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.
Het kan soms lastig zijn om te bepalen welke accessoires geschikt zijn voor uw specifieke fiets. Bij Trommelen Tweewielers beschikken we over uitgebreide kennis van de specificaties en compatibiliteit van verschillende fietsmodellen. Ons team helpt u graag met persoonlijk advies om ervoor te zorgen dat de gekozen accessoires perfect passen bij uw fiets, of het nu gaat om montagekits, zadels, of bagagedragers.
Ja, bij Trommelen Tweewielers bieden we niet alleen verkoop van accessoires aan, maar ook de service om deze professioneel op uw fiets te monteren. Of het nu gaat om een complexe fietscomputer of een eenvoudige fietstas, onze ervaren technici zorgen voor een correcte en veilige montage. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw rit met de zekerheid dat alles goed is geïnstalleerd.
Voor optimale beveiliging van uw fiets bieden wij bij Trommelen Tweewielers diverse topkwaliteit sloten en Track & Trace systemen aan die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen. We adviseren vaak een combinatie van sloten te gebruiken om diefstal te bemoeilijken, vooral als u in een stedelijk gebied woont of uw fiets vaak onbeheerd achterlaat. Onze experts kunnen u adviseren over de beste sloten voor uw situatie en helpen bij het kiezen van een slot dat zowel veilig als gebruiksvriendelijk is.
Bij Trommelen Tweewielers begrijpen we dat elke fietser uniek is, en daarom bieden we gepersonaliseerde aanpassingen aan om uw fietservaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Dit omvat alles van ergonomische aanpassingen aan het stuur en zadel tot aangepaste pedalen en versnellingen. Ons team van experts staat klaar om samen met u uw fiets volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften, waardoor u een echt unieke fiets krijgt.

KOM MET ONS IN CONTACT

Investeer in goede fietsverzorging en de juiste accessoires om het meeste uit uw fietservaring te halen. Trommelen Tweewielers staat klaar om u te adviseren en te voorzien van alles wat u nodig heeft.